Ca in orice domeniu al artei, si in cadrul videografiei exista stiluri diferite de exprimare. Fiecare stil isi are rolul sau, iar din combinatia lor rezulta defapt un film de succes. Atunci cand va calca pragul unul dintre cele mai importante evenimente al vietii voastre, ziua nuntii, este bine sa alegi cu atentie echipa de videografi, pentru filmul care iti va aminti cu drag de aceste clipe. Principalele stiluri al unei astfel de productii sunt urmatoarele:

Stilul filmarii de Nunta – Stil Documentar

Stilul Documentar prezinta sirul evenimentelor, asa cum s-au petrecut ele, fara prea multa post-productie, in afara de o coloana sonora, si cateva tranzitii subtile. Accentul este pus pe documentarea cat mai exacta a intamplarilor din ziua respectiva, cameramanul focusand doar pe captarea succesiva a scenelor. Un astfel de film poate dura in jur de 3 ore, avand la baza informatia acelei zile, fara prea multa implicare artistica. De obicei stilul filmarii de nunta reprezinta relatia unui cuplu.

Acest tip de filmare este unul dintre cele mai ieftine, deoarece nu necesita multa procesare si editare, nici captarea cadrelor detaliate, asadar nu transmite cu adevarat emotia traita de cei prezenti la nunta.

Stilul filmarii de Nunta – Stil Cinematic

Acest stil, se apropie foarte tare de proprietatiile filmelor de cinema.

Durata lor este in jur de 40-60 minute, si au ca scop redarea evenimentului intr-un mod armonios si dinamic.

Ca si in filmele cinematografice, si aici se foloseste aceasi tehnologie, cu o doza mare de creativitate, inbinand imagini artistice, trucuri vizuale, si tensiuni dramatice, care dinamizeaza productia.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

De cele mai multe ori rezultatele sunt scurt-metraje, sau scurte clipuri, care transmit pur si simplu dinamismul acelor clipe, si te tin cu sufletul la gura, clipa de clipa. Este unul dintre cele mai iubite tipuri de filme, cand vine vorba de nunti.

Pentru realizarea unei astfel de productii video, este nevoie de o echipa profesionista in videografie, cu dotari specifice, pentru captarea celor mai interesante cadre, din unghiuri uneori bizare, dar de un mare effect.

Montajul este realizat, in sincron perfect cu dinamismul coloanei sonore, cu tranzitii naturale, imaginiile fiind aranjate intr-un mod artistic.

Aceste servicii sunt alese, de cele mai multe ori, de catre cei care inteleg amploarea evenimentului, si importanta ei in viata fiecarui om.

Stilul filmarii de Nunta – Stil Narrator

Toata atentia este tintita pe povestirea evenimentelor. Deseori contine scene regizate, precum comentariul miriilor pe coloana sonora, pentru a face filmarea cat mai credibila, si pentru a te introduce intr-o lume de poveste.

In acest stil, gasim multe elemente din cel cinematografic, dar chiar si asa, inca nu multi se dedica pentru acest segment.

Stilul filmarii de Nunta – Stil Traditional

Cel mai mult seamana cu inregistrari amatoricesti, cunoscute si sub numele filmari de familie. Aceste imagini, in cele mai multe cazuri, raman needitate, nefragmentate, predate in mod brut, cu un continut de cateva ore, cu capturi succesive.

Personal resping categoric alegerea acestui stil, deoarece ziua nuntii, merita mai multa atentie decat atat.

Stilul filmarii de nunta

Dupa cum vedeti, posibilitatiile sunt nelimitate, iar un videograf bun va sti sa aplice corect fiecare stil la momentul oportun. Totul tine de fanteziile, si creativitatea voastra, si daca ar fi sa ma intrebati, eu as alege echipa care stie cum sa combine stiluriile, pentru a definii nunta visurilor mele, lasand o amintire frumoasa in urma.

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Janin Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Janin
Cititor
Janin

Stil Cinematic.