Eu sunt Catalin, mirele „Greu de Sedus”, de fapt mai nou, al doilea nume al meu este „Greu de Cucerit”. Inainte de a-mi spune parerea despre acest material dus la rang de arta, ma simt dator sa prezint cititorilor tai, povestea noastra, a mea si a Sorinei:

Scris de Catalin personaj principal in: Destiny’s Game

       „A fost o data, ca niciodata, un mare maestru in artele martiale, eu! Intr-o zi ma antrenam de zor intr-o zona vitrega a Romaniei, acolo unde natura intensifica concentrarea psihica si deschiderea emotionala, si dintr-o data o „scorpie cu bani” s-a decis sa ma cucereasca. Asa credeam eu ca este iubitica mea, sotia mea, cea care astazi imi completeaza existenta. Va spun sincer, n-am vrut sa ma las, n-am vrut sa ma las prostit, sau cucerit, cum vreti sa-i spuneti. Dar chimia a fost mai presus de mine, frigul m-a indemnat sa intru in masina ei. Am vrut s-o supun unor teste, am vrut sa par inabordabil, dar nu prea mi-a iesit. Baitul rau, a fost ingenunchiat. Baiatul dur s-a lasat obligat de mainile firave ale unei femei irezistibile. O vedeti voi asa finuta, dar e de-a dreptul puternica. Si cand isi propune ceva, nu se lasa pana nu realizeaza. Si m-a legat, femeia aceasta mi-a pus capac. Cu iubirea ei, cu dulcegariile ei, m-a transformat dintr-un baiat dur intr-un sot iubitor, capabil sa-i satisfaca toate poftele.

       Si astfel au trait fericiti pana la adanci batraneti. Pam pam!”

       Acum serios vorbind, daca materialul acesta a fost pentru tine o provocare, careia i-ai facut fata cu brio, si care s-a dovedit a fi inca o caramida solida in consolidarea carierei si propriei tale evolutii; pentru noi a insemnat o aventura magica, plina de mister, tensiune si curaj. Ne-a trebuit putin curaj sa ne lasam filmati, nu a fost usor, mai ales cand noi am tratat totul cu amuzament. Ne-am hlizit tot timpul, ne-am jucat, am ras, dar am fost si seriosi si astfel tu ai reusit sa realizezi un film cinematografic, care se intinde din Romania pana in Serbia. Dar care cuprinde trecutul nostru, prezentul nostru si parti din viitorul nostru.

Timpul unei legaturi nu are o data de inceput sau de sfarsit     

Cele 250 de chipuri, de care aminteai tu in textul materialului, au fost extrem de surprinse. Incantarea lor a fost nemaipomenita, iar noi, maxim de fericiti. Nunta a fost frumoasa, dar filmul a fost cireasa de pe tort. Filmul a fost preludiul unei nunti fericite, dar mai ales al unei casnicii fericite. Am fost nebuni, spontani, dar ideea ingenioasa a filmului ne-a pus in valoare. Am vrut sa par un Van Damme, dar ca sa fiu sincer, cu ajutorul tau l-am intrecut. Mai imi trebuiau doi stalpi sa fac spagatul pe ele si-i luam locul la Hollywood.

         Acesta este un film inspirat din fapte reale, dar care are la baza omul creator – videograful Madalin Dumitru, cel fara de care visul nostru nu ar fi fost realizabil. „Timpul unei legaturi nu are o data de inceput sau de sfarsit”, asa este, tu ne-ai facut vesnici in lupta cu timpul si dintr-o data, din „Greu de Sedus” am devenit, „Greu de imbatranit”. Datorita tie, Madalin, ne vom pastra iubirea, nebunia si tineretea intacte. Iti multumim!

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma