Pentru ca realizez ca e normal sa nu te intersectezi in gandire, viziune sau cunoastere la un moment dat intr-o colaborare, astazi a venit momentul sa scriu despre: Un client nemultimt … un pas inainte! Asa Nu!!!

Firesc este ca in momentul in care lucrezi la un nivel ridicat si intens sa apara si „defectiuni” de comunicare.  Sunt convins insa ca aceste defectiuni se pot evita! Raman la parerea ca legatura intre parti este cel mai important mod prin care poti influenta calitatea filmului de nunta. Citeste integral un articol despre un client nemultumit.

Asadar, dupa cum bine stiti exista posibilitatea sa deveniti clienti nemultumiti. De ce? Pentru ca totul sta la baza unei legaturi. Iti place.. intelegi, inseamna ca vei colabora foarte bine cu videograful nuntii tale.

Dar daca iti place… dar nu intelegi, e bine sa te feresti de o asemenea colaborare. Se intampla ca in multe situatii oamenilor sa le placa portofoliul tau dar sa nu-l inteleaga. Unii mi-ar spune acum: Si ce, e datoria clientului sa inteleaga ce a filmat videograful la nunta? Raspunsul meu este DA. Fara a cunoaste si fara a intelege risti sa te indispui peste mult timp.

[blockquote text=”Estenta incompatibilitatii sta in eveniment.” show_quote_icon=”yes”]

Nu vreau sa par rautacios dar trebuie sa va spun intr-un mod cat mai direct ca totul se bazeaza pe conditiile de lucru. Cand spun conditii de lucru ma refer la spatiu, lumina si actiuni.

Fara aceste elemente un videograf este dezvelit de toate abilitatile sale. Nu faceti marea greseala de a crede ca un videograf poate face minuni. Omul videograf este un simplu privitor ce urmareste evenimentul. Nu este un magician. Nu are abilitati regizorale. Asta nu inseamna ca nu isi va da tot interesul ca evenimentul tau sa nu fie filmat bine. Si ca o mica paranteza vreau sa completez ceea ce am sustinut mai sus prin: Un conducator auto profesionist nu va reusii niciodata sa-l intreaca pe un conducator auto normal dar cu o masina mult mai buna.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Noi ne dorim ca toti clientii sa fie cat mai multumiti de serviciile pe care le prestam, insa se intampla de cateva ori in cariera sa te lovesti si de o lipsa de comunicare. Fara sa vreau, prin scrierea acestui articol am facut o continuare a ultimului post in care am scris despre: De ce sa nu platesti x.000 euro pe filmarea evenimentului. Articolul il poti citi aici.

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
VictorJustMe Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
JustMe
Cititor
JustMe

In orice domeniu exista clienti nemultumiti, important e sa stii sa gestionezi situatia si tu ai stiut sa faci fata tuturor nemultumirilor (daca ele au existat) din partea clientilor. Mereu amabil, cu un raspuns bine pregatit la orice intrebare, un adevarat profesionist.

Victor
Cititor
Victor

Felicitări pentru articol