Cu siguranta multa lume se intreaba unde putem gasi cele mai ieftine servicii de filmari nunti? Raspunsul ti-l voi oferi chiar eu in acest articol. Internetul este plin de pagini care gazduiesc sute de portofolii cu filmari de nunta. De multe ori insa se intampla sa nu fie afisat nici un cost al serviciilor prestate. Citeste acest articol si te poti incadra in categoria oamenilor care au facut cea mai buna alegere cu privire la ofertantul video de nunta.

Creeaza o baza de date

Sistemul prin care obtii cel mai mic pret pentru serviciul de filmari nunti este foarte simplu. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa urmaresti activitatea mai multor videografi care sunt la inceput de drumuri. Unul dintre acestia este Sorin Militaru. Portofoliul lui il puteti vedea aici. Sfatul meu este sa iti creezi o baza de date in care sa-ti aduni minim 10 cameramani de nunta. Pasul numarul 2 este sa-i monitorizezi in permanenta. Sa vezi cat de des posteaza si care este evolutia acestora intr-un anume timp.

Urmareste evolutia

Cu siguranta acestia sunt dornici de o evolutie cat mai agresiva, de aceea sunt dispusi sa realizeze lucrari calitative la preturi foarte mici pentru a-si creea o imagine in bransa videografiei de nunta. Sunt convins ca 90% din videografii Romaniei asa fac sau au facut. Nu uita, creeaza-ti o lista pe care sa o urmaresti cat de des poti. Aloca intalniri cu toti videografii pe care ii urmaresti si propunele o colaborare prin care sa inclini balanta beneficiilor catre serviciile prestate de acesta si nu catre oferta pe care o primesti.

Fereste-te

Inca un lucru important. Fereste-te de magicieni foto cameramani care cu o mana iti filmeaza si cu cealalta fac poze. Sunt un adevarat pericol pentru bransa in care activam. Afla care este cel mai vandut serviciu de filmari nunti.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma