Unde ne promovăm serviciile de filmări nunți în online

promovare servicii de filmari nunti

Pentru că sunt mulți videografi de nuntă care alocă resurse financiare către promovarea în online, am decis să vă spun unde ne promovăm noi, cei de la madvideo.ro aceste servicii de filmări nunți.

Medii de promovare a serviciilor de filmări nunți

Înainte de toate trebuie să menționez că nu este o regulă bine știută în vederea canalelor de promovare. În acest articol vă pot spune doar prin ce medii am ajuns să ne promovăm noi. Am ajuns la acest rezultat în urma analizelor și a măsurătorilor pe care le facem lunar pentru a îmbunătății rata de conversie pentru traficul organic generat de toate cuvintele cheie de interes precum: filmări nunți, filmare nuntă, cameraman nuntă și video nuntă. Află mai multe aici: https://blog.madvideo.ro/pentru-ce-cuvinte-facem-seo-in-videografia-de-nunta/

Google Video Nuntă

În urma măsurătorilor ne-am dat seama că pentru google, în prezent este cel mai avantajos să te promovezi pentru cuvântul cheie video nuntă. Vezi Google.ro Video Nuntă

YouTube Filmare Nuntă

Un alt mediu în care ne promovăm este canalul Youtube. Cuvântul cheie care duce la o conversie foarte bună este: Youtube Filmare Nuntă. Este plin YouTube-ul de clipuri de nuntă, motiv pentru care oamenii au ajuns să caute ofertanți și prin acest mediu.

Dacă în trecut filmele care aveau descrieri de genul „Videoclip Nuntă” generau vizualizări pe bandă rulantă, în prezent acest cuvânt cheie nu generează o rată de conversie prea ridicată de aceea este bine să măsurăm rata de conversie din toate descrierile video-urilor publicate pe cel mai mare canal de video, Youtube. Poți vizualiza canalul nostru de YouTube cu filmări de la nunți.

Facebook Cameraman Nuntă

Cel din urmă canal în care investim și ne promovăm este Facebook. Aici lucrurile se schimbă rapid și nu tocmai într-o direcție favorabilă pentru videografii de evenimente. Chiar dacă se rulează un număr foarte mare de persoane care ne văd munca, din păcate aceștia nu fac parte din nișa noastră de posibili clienți.

Poată că „search-ul” din facebook nu își face treaba așa cum ne-am fi dorit noi. Există totuși conversie și din facebook pe mai multe cuvinte cheie printre care și: Facebook Cameraman Nuntă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close