Pentru ca toti cameramanii de nunta isi doresc sa creasca vanzarea serviciilor pentru filmare nunta cu orice scop, am sa va aduc la cunostinta ca trebuie sa fiti foarte atenti la o intalnire cu un ofertant pentru vanzarea de servicii video de nunta. Pentru a nu ajunge la regrete, e bine sa citesti articolul in care te informez despre cameramanii de nunta falsi care ofera asa zisele filmari profesionale de nunta.

Sunt prezenti printe noi ofertantii fantoma care pretind ca ofera servicii video profesionale de nunti. Cum se prezinta acesti ofertanti si cum sa ne ferim de ei, vom afla in acest articol. Sfaturile pe care eu le ofer pe acest blog au rolul de a te informa cat mai corect despre videografia de nunta din Romania. Sa revenim la vanzarea serviciilor pentru filmare nunta. Sa presupunem ca ajungi la studio-ul cameramanului de nunta, acolo iti sunt prezentate cateva clipuri video de la nunti.

Trebuie sa te asiguri ca materialele prezentate sunt productiile acelui cameraman si nu ale altui ofertant. De obicei cameramanii aparuti peste noapte vor avea prezentari cu materialele cameramanilor de top de la noi din tara pentru a te impresiona. Mai exista o categorie de cameramani falsi care fara prea multe mustrari de constiinta intra pe site-ul unui videograf profesionist de la noi si iti prezinta portofoliul acestuia. Dupa vizualizare iti spune:

Vrei asa ceva? La x (adica la cameramanul pe care l-ati urmarit) aceasta filmare costa x euro. Eu pot avea aceleasi rezultate dar la un pret de 3 ori mai mic. Domnilor si doamnelor, nu va lasati pacaliti de asemenea ofertanti. Nimeni nu iti poate garanta aceleasi rezultate. Nici macar videographerul profesionist care a realizat portofolilul pe care l-ati vizualizat. Nuntile si oamenii nu se aseamana niciodata. Suntem diferiti! Rezultatele cameramanilor profesionisti sunt diferite.

Vanzarea serviciilor pentru filmare nunta

In cazul in care filmarea nuntii tale reprezinta un real interes pentru tine, informeaza-te cat poti de mult. Piata este plina de ofertanti necalificati dar cu putere foarte mare de manipulare in vanzarea serviciilor pentru filmare nunta. Sfatul meu este sa nu te lasi increzator decat in productiile si realizarile videographer-ului care iti va fi prezent la nunta. Sa nu apelezi niciodata la asa zisele oferte foto + video + dj = 1000 ron. In cazul in care vrei calitate uita ofertele de duzina care zdrobesc puterea de promovare a adevaratilor cameramani profesionisti de nunta din Romania.

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma