Am observat ca multi oameni se indoiesc in privinta colaborarii cu videografii tineri de nunta. Cat de mult influenteaza varsta cameramanului de nunta rezultatul unei filmari? Pentru ca totul a evoluat intr-o directie in care informatia este mult mai accesibila, te poti astepta ca varsta unui cameraman sa fie un criteriu important in alegerea prestatorului de filmari nunti. Am sa iti ofer in acest articol argumentarea mea cu privire la varsta cameramanului de nunta. Conteaza varsta cameramanului?

Eu cred ca varsta cameramanului de nunta este foarte importanta pentru ca involuntar iti poate genera timpul de evolutie dar si experienta pe care acesta o poate detine in prezent. Exista insa un risc sau mai bine zis un aspect necunoscut de multe persoane. Cel mai important factor ce influenteaza rezultatele obtinute de un cameraman este modul prin care acesta evolueaza. Sa ma fac mai inteles am sa va dau un exemplu.

Performanta

 

Sorin Militaru este un cameraman de nunta gazduit de madvideo.ro. Acesta are 22 de ani, iar ultimii 4 ani investiti in videografia de nunta l-au propulsat printre cei buni. O contributie importanta la dezvoltarea acestuia o are si puterea grupului de videografi de pe madvideo.ro care il modeleaza intr-un ritm intens fara ca acesta sa aiba pierderi de timp.

Si, in acest caz se poate compara Sorin cu un videograf de 40 de ani caruia ii este greu sa tina pasul cu noul stil de filmare a unei nunti? Cu siguranta ca fiecare ne atingem candva apogeul profesional, insa modul in care alegem sa ne continuam studiile profesionale il decidem doar noi fara sa fim influentati de varsta.

Asadar, prin argumentele pe care le-am adus, consider ca informatia despre varsta cameramanului intra la categoria miturilor din bransa. Cand iti place ce faci, investesti timp si ajungi sa ai performante. Performantele unui cameraman de nunta nu tin cont de varsta, inaltime sau greutate.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma