Cat de importanta este varsta cameramanului ce iti va filma nunta?

Am observat ca multi oameni se indoiesc in privinta colaborarii cu videografii tineri de nunta. Cat de mult influenteaza varsta cameramanului de nunta rezultatul unei filmari? Pentru ca totul a evoluat intr-o directie in care informatia este mult mai accesibila, te poti astepta ca varsta unui cameraman sa fie un criteriu important in alegerea prestatorului de filmari nunti. Am sa iti ofer in acest articol argumentarea mea cu privire la varsta cameramanului de nunta. Conteaza varsta cameramanului?

Eu cred ca varsta cameramanului de nunta este foarte importanta pentru ca involuntar iti poate genera timpul de evolutie dar si experienta pe care acesta o poate detine in prezent. Exista insa un risc sau mai bine zis un aspect necunoscut de multe persoane. Cel mai important factor ce influenteaza rezultatele obtinute de un cameraman este modul prin care acesta evolueaza. Sa ma fac mai inteles am sa va dau un exemplu.

Performanta

 

Sorin Militaru este un cameraman de nunta gazduit de madvideo.ro. Acesta are 22 de ani, iar ultimii 4 ani investiti in videografia de nunta l-au propulsat printre cei buni. O contributie importanta la dezvoltarea acestuia o are si puterea grupului de videografi de pe madvideo.ro care il modeleaza intr-un ritm intens fara ca acesta sa aiba pierderi de timp.

Si, in acest caz se poate compara Sorin cu un videograf de 40 de ani caruia ii este greu sa tina pasul cu noul stil de filmare a unei nunti? Cu siguranta ca fiecare ne atingem candva apogeul profesional, insa modul in care alegem sa ne continuam studiile profesionale il decidem doar noi fara sa fim influentati de varsta.

Asadar, prin argumentele pe care le-am adus, consider ca informatia despre varsta cameramanului intra la categoria miturilor din bransa. Cand iti place ce faci, investesti timp si ajungi sa ai performante. Performantele unui cameraman de nunta nu tin cont de varsta, inaltime sau greutate.

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma