Secretul unui video de nunta reusit

Citit de: 1032 ori

Cauta inteligent videograful de nunta

Află din acest video cum să cauți inteligent videograful de nuntă. Prezentarea acestui clip este realizată de Mădălin D. și are rol de informare cu privire la funcționalitatea platformei de videografi.

Care este secretul unui video de nunta reusit? Multa lume cauta din ce in ce mai des informatii utile care sa-i duca la o alegere cat mai buna in privinta cameramanului de nunta. Dar, ce trebuie sa facem mai exact pentru a obtine un video de nunta reusit din toate punctele de vedere. Avem nevoie de consiliere pentru alegerea cameramanului? Pe larg in acest articol discutam despre secretul unui video de nunta reusit.

In acest articol voi dezbate cateva aspecte foarte importante legate de calitatea unui video de nunta. Cu siguranta toti veti spune ca cel mai important lucru in calitatea unui video de nunta este cameramanul. Da si Nu. Sunt cateva aspecte de care trebuie sa tineti cont indiferent de pozitia profesionala a cameramanului. Trebuie totodata sa intelegeti ca aveti responsabilitatea de a oferi conditii si resurse pentru ca video-ul de nunta sa fie calitativ. Despre ce este vorba?

Principalul factor care influenteaza calitatea unui video de nunta este timpul. Trebuie sa oferiti cameramanului timpul suficient pentru a creea compozitii si a filma scene. Este imposibil sa se obtina un material calitativ daca nu oferiti timp. Este important sa stiti ca fiecare etapa a nuntii implica o compozitie. Ce inseamna asta? Inseamna ca: Spre exemplu domnisoarele de onoare o ajuta pe mireasa sa se imbrace. Poate, locul respectiv sau compozitia data de live nu pot transmite. Atunci, intervine compozitia cameramanului! Aceasta va implica timp. Nu grabiti momentele si nu mergeti pe ideea: “lasa ca merge si asa”. Pentru a mentine siguranta unui video de nunta reusit trebuie sa tineti mereu cont de indicatiile oferite de echipa de filmare. In cazul in care nu vei respecta timpul, investitia pe care tocmai ai facuto nu se mai justifica. Cameramanii, indiferent de nivelul profesional la acare au ajuns sunt oameni, nu zei. Cu siguranta pot creea si pot oferii oamenilor filmari spectaculoase in cazul in care sunt intelesi si nu sunt probleme de comunicare.

Secretul unui video de nunta reusit

Retine: Intr-un concert, un dirijor nu poate fi inlocuit si nici nu poate inlocuii un membru al orchestrei.

Intr-un meci de fotbal, un antrenor nu poate fi inlocuit si nici nu poate inlocuii un jucator al echipei pe care o conduce.

Intr-o filmare de nunta, un cameraman nu poate fi inlocuit si nici nu poate inlocuii un invitat al nuntii, un regizor, un asistent, un luminist sau un alt membru.

Cromatica nuntii poate modela intr-un mod original video-ul de nunta. Ce implica? Implica o informare in amanuntit a decoratiilor, a vestimentatiei si de ce nu a grading-ului de culoare din film. Culoarea are rolul de a sustine, de a modela si a transmite. Printre video-urile de nunta reusite se regasesc filmarile de la nuntile in care domnisoarele de onoare au purtat culori de aceeasi gama, coloristica aranjamentelor si a florilor au fost in acelasi ton.

Creaza atmosfera prin implicarea oamenilor invitati in actiunile mirilor. Un mare avantaj il au cei care isi implica invitatii in diversele actiuni din ziua nuntii. Mai explicit? Imbracatul mirilor trebuie sa fie sustinut de oameni prieteni bine alesi. Momentul in care se pleaca dintr-o locatie trebuie sustinut de invitati. Spre exemplu: Pentru un video de nunta reusit mirele si mireasa trebuie sa plece primii dintr-o locatie, iar invitatii raman in spatele lor pentru a sustine actiunea celor doi. In zilele noastre, toata lumea da navala in masinile personale. Nu asa! Si… tocmai ce probabil te-am facut sa intelegi ca pe umerii unui cameraman de nunta nu pot fi lasate toate aceste aspecte.

Lista va continua in urmatoarele articole pe care le voi scrie cu drag pentru ca tu sa intelegi care este secretul unui video de nunta reusit!

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

Anunta-ma
avatar