De multe ori m-am intrebat care este cel mai bine vandut serviciu de filmari nunti. Chiar daca segmentul videografiei de nunta a evoluat enorm in ultimii 3 ani, puterea de cumparare si totodata lipsa de informare sunt cele mai importante aspecte ce ii determina pe oameni sa aleaga un serviciu video de nunta.

Am facut o analiza a celui mai popular sau mai bine zis celui mai vandut serviciu video de nunta. Citeste articolul integral si vezi care este cel mai atractiv pret video nunta.

[blockquote text=”Top 10 Articole” show_quote_icon=”yes”]

Popular

 

Cel mai popular serviciu video de nunta este: Filmarea evenimentului cu o camera video sau dslr, prezenta cameramanului pe toata durata nuntii. In mod normal videograful nu poate folosi intr-un mod corect sistemele de stabilizare.

Acest minus este cunoscut de toata lumea dar acceptat pe motivul ca bugetul alocat este convenabil. Livrarea intregului video se face de obicei pe discuri dvd si bluray, iar durata acestuia este de aproximativ 4 ore. Preturile acestor servicii nu depasesc 500 euro. Personal nu recomand aceste servicii video de nunta, insa sunt de acord cu acestea in conditiile in care bugetul alocat pentru filmarea nuntii tale nu este mai mare de 500 euro.

1. Video nunta in stil cinematic

 

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Unul dintre stilurile de abordare a filmului de nunta, este chiar cel artistic. In stil hollywodian. Cred ca nu trebuie sa insistam mult asupra faptului ca asa ceva nu poate realiza decat un bun cameraman, cu dotarea adecvata.

Poate ca majoritatea clientilor ar prefera acest mod de abordare a filmului de nunta, dar multi se lovesc de costurile mari. Sa nu fiu inteles gresit, aceste costuri nu sunt mari, ca ar fi artificial umflate, ci necesita de regula o intreaga echipa, cu totii membrii profesionisti, si o aparatura adecvata. Precis ati inteles bine ce inseamna hollywoodian. Aceea stralucire, bucuria sclipind pe fete, o linia aparte, exact ca in film. Citeste acest articolul video nunta in stil cinematic.

Poate ca in acest caz este cel mai important sa facem o documentare temeinica, sa intelegem dorintele clientilor, desfasurarea evenimentului, ca sa putem pregati bine inregistrarile. In acest stil filmul de nunta trebuie sa aiba introducere, tratare si deznodamant, exact ca la peliculele artistice. Va trebui sa fac la fel de artistic, dar aici n-am posibilitate de a trage duble.

Totul se va filma o singura data. Deci trebuie sa aleg foarte bine unghiul, momentul, locul ocupat de camera. La filmele artistice holywoodiene, nu toate imaginile sunt valoric egale, filmul are parti esentiale si altele valoric secundare. Altfel ar fi deranjant de consistent. In acest film nu vor intra toate djumbuslucurile comise de cate un invitat, mai bine dispus. citeste articolul complet

2. Importanța desfasuratorului – video nuntă

 

Intotdeauna caut sa-mi fac un desfasurator al evenimentelor, si acesta ma ajuta pe parcursul filmarilor sa fiu in toate momentele, unde trebuie, si cand trebuie. Atrag atentia de la bun inceput ca desfasuratorul nu este si scenariul video-ului de nunta.

Nicidecum. Scenariul il scriu pentru tot filmul de nunta, care contine si folosirea efectelor audiovizuale. Desfasuratorul in schimb este „fituica” mea calauzatoare, care ma ajuta continuu sa stiu pasii urmatori. Citeste pe larg acest articol in care scriu despre importanta desfasuratorului in video nunta.

Si acest aspect este clarificat impreuna cu clientii, ei stiu cel mai bine cum se va desfasura cununia, nunta si petrecerea. Ei pot sa mai includa in programul nuntii diferite momente, artistice, umoristice, sau altele, si aceste momente trebuie sa fie incluse si in lista noastra sa fim acolo la timp, sa inregistram in timp util momentul. La aceste momente nu am prea multe de comentat, trebuie doar sa stiu, ce, si in ce masura trebuie sa includ in video-ul de nunta.

Bineinteles ca nu o sa-mi fac un desfasurator de video nunta pompos, un roman intreg, in care abia ma descurc, nu-mi gasesc inceputul si finalul, nici diferite momente.

Desfasuratorul este scurt redactat in puncte, cu mentiunile necesare, unde se cere. Ma ghidez dupa titlurile momentelor, este trecut acolo si ora aproximativa in care se intampla momentul respectiv, conditiile (zgomot, lumina, muzica, etc). In cazul in care lucrez in echipa fiecare membru are un exemplar din desfasuratorul general, dar totodata fiecare are desfasuratorul lui, cu punctele lui, pe care trebuie sa le acopere. citeste articolul complet

3. Ce trebuie să conţină videoclipul de nuntă?

 

Videoclipul de nunta, Best Moments sau Highlights cum este numit in productia video de nunta, reprezinta un clip cu grad mare de interes pentru miri. Oamenii traduc acest videoclip de nunta ca fiind un video care contine cele mai frumoase momente ale unei nunti. Subiectivismul acestei realizari intervine intre cameramani si editori cand sunt nevoiti sa ofere o definitie reala a videoclipului de nunta. In acest articol prezint in viziunea mea ce trebuie sa contina videoclipul de nunta.

Consider ca videoclipul de nunta trebuie sa transmita atmosfera evenimentului. Sunt de parere ca elementele compozitionale, punctele de statie si incadraturile sunt mult mai importante decat cele mai frumoase momente ale unei nunti. In viziunea cameramanilor de nunta, un moment frumos este acela care leaga sau transmite un anume mesaj sau o anumita stare.

Am observat ca sunt foarte multi cei care urmaresc calitatea tehnica a unui videoclip de nunta. Din punctul meu de vedere partea tehnica trebuie sa conteze cel mai putin. De ce? Pentru ca ziua nuntii reprezinta un eveniment live la care esti supus sa gandesti si sa iei decizii in fractiuni de secunda. Video jurnalismul de nunta nu iti ofera posibilitatea de a controla 100% scena de filmare.

Sunt multi cameramani insa care ofera timp pentru a filma scene impecabile din punct de vedere tehnic. Pentru ca timpul din ziua nuntii este limitat, va exista marele risc ca informatia sa fie puternic dezechilibrata. Informatia prezentata in videoclipul de nunta se remarca prin argumentarea cadrelor filmate. citeste articolul complet

4. GHIDUL MIRILOR pentru videoclipul de nuntă

 

Ghidul mirilor pentru videoclipul de nunta are rolul de a informa potentialii clienti despre vizualizarea videoclipurilor de nunta. Am observat ca majoritatea viitorilor miri apeleaza la cele mai “ieftine” servicii dar au pretentia ca filmarea nuntii sa fie “wow”. Pentru ca din pacate nu puteti sa realizati care este investitia de timp sau tehnica prin care sunt realizate videoclipurile de nunta, am lansat Ghidul mirilor pentru videoclipul de nunta.

In Ghidul mirilor pentru videoclipul de nunta am sa prezint cum a fost realizat un proiect ce ne poarta semnatura. Pentru ca nu se tine cont de sfaturile pe care videografii pro le ofera pe bloguri, am decis ca prin prezentarea acestor informatii tehnice, cererea de lucru sa fie cat mai reala. Retine ca lipsa informationala cu privire la serviciile video de nunta te poate face sa iei decizii gresite.

Nu incurajam prezentarea celor mai bune videoclipuri din portofoliu in cazul in care cererea nu este sustinuta de un buget relevant pentru filmarea de nunta.

In Ghidul mirilor pentru videoclipul de nunta afli ce cadre pot fi filmate cu o singura camera sau mai multe. Tot aici afli care este timpul de executie al imaginilor pe care le vizualizezi intr-un videoclip de nunta. Noi consideram ca este foarte relevanta argumentarea cadrelor atunci cand trebuie sa stabilim bugetul pentru filmarea de nunta. In acest ghid justificam si argumentam tehnic realizarea urmatorului videoclip de nunta. citeste articolul complet

5. De ce un videograf de nuntă promovat îți oferă cea mai mare încredere?

 

Cand trebuie sa cautam un ofertant video de nunta, cautam ca acesta sa se incadreze cel mai bine in cerintele noastre si anume: In primul rand sa realizeze filmari si editari calitative, sa aiba un pret cat mai mic si sa ne ofere cat mai multa incredere. Toate aceste 3 elemente sunt foarte usor de gasit in randul cameramanilor de nunta promovati. In acest articol afli de ce un videograf promovat este cel mai potrivit ofertant pentru filmarea nuntii tale.

Inainte sa incepem sa definim prin ce ne ofera increde un cameraman de nunta promovat, trebuie sa ne familiarizam cu acest termen: Videograf de nunta promovat este un ofertant care prin imagine, portofoliu dar si startegie de marketing se remarca in segmentul in care activeaza. De ce trebuie sa iti ofere acesta cea mai mare incredere? Eu cred ca ofertantii cu strategii de marketing bazate pe o perioada mai lunga nu isi permit sa greseasca sau sa foloseasca metode manipulante de vanzare a serviciilor. citeste articolul complet

6. Video-ul de nuntă are nevoie de timp… de zile…

 

Chiar daca traim intr-o lume a vitezei, o lume in care toate evolueaza fara sa depunem prea mare efort sau sa avem vreo contributie, trebuie sa stiti ca pentru a crea acea oglinda cinematica avem nevoie de ajutorul vostru.

Nimic nu poate fi original sau apreciat fara implicarea ambelor parti. Degeaba echipa de productie isi da interesul daca tu ca mire sau ca mireasa nu intelegi ca esti singura persoana care poate decide calitatea video-ului de nunta. Ce trebuie facut? Eu cred ca daca vei aloca timpul necesar filmarii, vei fi receptiv si vei intelege importanta momentelor filmate atunci cu siguranta rezultatul va fi cel dorit.

Un alt ingredient in reusita unui proiect cinematic este naratiunea si sunetul. Pentru a intra in lumea cinematografiei de nunta ai nevoie de o poveste si de un sunet care sa sustina imaginile prezentate.

Marea problema a prezentului este ca lumea alege gresit sunetul pentru best moments-ul de nunta. Sunetul care sustine video-ul de nunta trebuie sa fie un soundtrack si nu o piesa hit. Sunt de acord cu piesele hit care se aud la radio dar nu pentru acest concept de video nunta. citeste articolul complet

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma