Intotdeauna pentru a-ti forma o parere cat mai veridica, trebuie sa fii atent la detalii. Detaliile fac diferenta. Detaliile tradeaza, fie intr-o directie pozitiva, punand in valoare si diferentiind, oferind o pozitie de top, fie sa reliefeze punctele slabe, aparent inexistente la o privire de ansamblu. Si in cazul unei nunti, acest lucru e in aceeasi masura valabil. De aceea e important ca fiecarui amanunt sa i se acorde o atentie deosebita, si in acelasi timp sa fie exploatat la maxim, asa incat fiecare mic detaliu sa fie un mijloc de transmitere a mesajului sau de impartasire a trairilor si sentimentelor. Daca nu esti atent la importanta detaliului nu poti face diferenta intre videografi de nunta.

In acest sens, rolul videograf-ului este esential. El are menirea de a pune toate instrumentele de exprimare, imagini vizuale, auditive, tehnici de filmare intr-un anumit moment in slujba aceleasi idei. Astfel ca, mesajul transmis este mult mai puternic, mult mai bine fundamentat si sutinut, multiplicat prin fiecare dintre caile de exprimare.

In acest caz, profesionalismul persoanei se traduce prin capacitatea de a „manipula” ochii  celor care vizioneaza imortalizarea momentelor, inducandu-le starea emotionala a protagonistilor. Pentru ca, in esenta, asta este scopul unui astfel de colaj: sa mentina viu momentul si sa poata transmite emotia intacta. Sa puna sub o lumina mult mai puternica si augumentativa detaliile care vorbesc despre povestea celor doi, despre comunicarea mutuala, dar mult mai expresiva, comunicarea prin limbajul trupului si al privirilor, a gesturilor marunte care spun mai mult decat o mie de cuvinte. Acestea se pot tarnsforma in amintiri pretioase cu ajutorul oamenilor videografi de nunta. Totul depinde doar de tine.

Videografi de nunta recomanda importanta detaliului

Ideea realizarii clipurilor  de nunta, evitand folosirea limbajului verbal vine in sprijinul libertatii care i se ofera celui care priveste. Cuvantul ofera o varianta, serveste de-a gata o interpretare, ceea ce face ca destinatarul mesajului sa nu mai caute o alta, o interpretare proprie, filtrata prin propria sensibilitate. Acest lucru nu reprezinta decat mutilarea mesajului, si limitarea orizontului de interpretare. Momentul, unic pentru protagonisti, isi piede din semnificatie, emotia clipei ajunge mult diminuata la cei la care s-ar vrea transmisa. Creatori ai micilor filme, asa sunt numiti videogarfi de nunta. Montajul fara cuvinte e ca o invitatie in alb la o experienta emotionala in care  se transmite mesajul in sine lasand privitorul sa modeleze singur frecventele vibratiei si forma in care acesta ajunge la el. Pentru unii e mai puternica o imagine vizuala, pentru altii, o linie melodica are darul de a-i sensibiliza mai profund, pentru altii, paralele metaforice ii eleveaza trairea momentului. Montajul fara cuvinte ii ofera spectatorului posibilitatea de a alege si de a sintetiza propriul mixaj cu o forma unica a feedback-ului sau.

Cat despre atentia pe care cei doi miri o acorda detaliilor in tot procesul de organizare a ei, e de fapt marturia lor vis-a-vis de relatia lor si de tot ceea ce ii uneste. Totul se va regasii in filmul nuntii.

Tot efortul depus si tot timpul acordat realizarii unei nunti reusite pana in cele mai mici detalii vorbesc practic despre pretuirea celor doua persoane, a relatiei si legaturii afective dintre ei.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Videografi de nunta

De cele mai multe ori insa, rapiditatea cu care se deruleaza evenimentele in pragul pregatirilor, si avalansa emotiilor care ii incearca pe viitorii miri, pot fi coplesitoare si pot bloca capacitatea de a actiona organizat si rational. De aceea, apelarea la serviciile unui videograf profesionist permite celor doi sa poate trai mirajul momentul nestirbit de grijile concretului si fiind asigurati ca, incarcatura emotionala va fi surprinsa si imortalizata la acelasi nivel de intensitate. Apeleaza cu incredere la serviciile pro si lasa-te pe mana oamenilor videografi de nunta.

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Alina Gheorghe Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Alina Gheorghe
Cititor
Alina Gheorghe

In general artistii sunt oamenii detaliilor. Insa cameramanii sunt cu atat mai mult. Cred ca in timp deveniti si specialisti in interpretarea si ”citirea” omului… de la limbaj, gestica, mimica si etc.
Si cred ca este de ajuns sa vezi omul, putin, in cadrul lui natural, ca sa iti dai seama ce i se potriveste si cum il poti transforma intr-o opera de arta. 🙂