Respectul clientului pentru videograful de nunta tine in primul rand in opinia mea de cei sapte ani de acasa. Indiferent de joburile pe care le indeplinim, de functiile ocupate,  de pozitia sociala avuta in primul rand suntem oameni si trebuie sa ne respectam ca atare. Nu de putine ori mi s-a intamplat sa fiu nevoit sa trec prin situatii neplacuta generate de viitori miri chiar de la prima intalnire, cand acestia, au incercat sa obtina discounturi legandu-se de diverse tertipuri. Alte situatii neplacute au continuat sa se intample pe parcursul colaborarii cu acestia.

Va voi reda mai jos cateva exemple. Nu de putine ori mi s-a intamplat sa nu am nici macar masa unde sa stau, sa-mi asez echipamentul sau sa servesc ceva. Clientii trebuie sa inteleaga ca si noi suntem oameni si in momentul in care muncim avem nevoie de hrana si putina odihna avand in vedere ca perioada exercitarii muncii noastre este de aproximativ 20 de ore.

O alta situatie neplacuta este cea in care eu videograful de nunta sunt  pozitionat intr-o anexa a salonului principal in care se tine evnimentul. Acest lucru nu este benefic pentru calitatea materialului deoarece in orice moment risti sa pierzi momente importante din eveniment. Intr-o alta ordine de idei nu imi place ca in ziua evenimentului  sa ma duc la miri si sa le zic aceste aspecte, pentru ca nu mi se pare profi. Acestea trebuie lamurite inca din ziua semnarii contractului. Pentru o buna colaborare este bine sa informezi clientul cu privire la situatiile neplacute prin care ai trecut de-a lungul timpului pentru ca acestea sa  nu se mai repete, astfel incat atunci cand unui videograf ii asiguri conditiile cele mai favorabile cu atat calitatea materialului este superioara. In concluzie ii sfatuiesc pe viitori clienti sa tina cont de aspectele redactate mai sus pentru ca cel mai mult de castigat din acest lucru il au ei nu videograful de nunta.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma