Ce reprezinta viziunea unui videograph mai presus de tehnic? Ei bine, un amalgam de aptitudini, trasaturi ale acelei persoane capabile pentru a atinge performanta in domeniul video.

Transpunerea materialului brut intr-un film de nunta cu o deosebita incarcatura afectiva necesita intreaga viziune a unui om sensibil, trairile interioare ale videgrapher-ului modelandu-se dupa materialul video ce trebuie sa se impuna in fata privitorului ca un spectacol mult asteptat. Filmul de nunta trebuie sa scoata in evidenta mult mai mult emotiile decat partea tehnica a acestuia si desigur ca un film de nunta profi nu o sa fie niciodata apreciat la adevarata sa valoare daca tehnica videographer-ului nu este una atent adaptata.

Partea tehnica a unui material video consta in intreaga munca a staff-ului de productie cu detaliile necesare ale aparaturii, cadrelor, micile secrete ale intregii echipe ce desfasoara aceasta activitate.

Viziunea unui videograph intervine in special atunci cand filmul are un scenariu stabilit dinainte, cand se filmeaza un clip sau un moment ce se doreste a ramane o amintire palpabila. Mai jos poti vedea un astfel de film cu posibilitatea de interpretare a viziunii unui videograph profi de nunta.

Cred ca trebuie sa fi usor excentric pentru a putea trece de la o stare la alta intr-un interval atat de scurt, practic intr-o fractiune de secunda trebuie sa iti impui o anumita stare pentru ca munca ta sa iasa asa cum trebuie iar lucrurile niciodata nu vor fi profi daca nu transmit!

Viziunea unui videographer presupune trairea oricarui sentiment ce-l acapareaza pe profesionist in montarea materialului video. Totusi, rezultatul final trebuie sa fie lipsit de incarcatura afectiva si emotionala, personala a acestuia. Astfel, transparenta cu care propriile trairi sunt proiectate in filmul nuntii tale, intr-un alt cadru, alt context fata de cel existent si personal, reprezinta „apogeul” transmiterii emotionale a artistului.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Iti recomand sa vizualizezi ultimul video de nunta din Galati. Filmarea acestei nunti a fost realizata de Madalin Dumitru.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma